KAKOVOSTNI OBJEKTI V TRETJI PODALJŠANI GRADBENI FAZI

Izjemno kakovostne objekte v tretji podaljšani gradbeni fazi odlikujejo vrhunski materiali, nadstandardna izvedba in urejena okolica.

NADSTANDARDNA GRADNJA

NADSTANDARDNA GRADNJA ZAGOTAVLJA VRHUNSKO UDOBJE IN VISOKO ENERGETSKO UČINKOVITOST

Dvojčki so na industrijskih pilotih dimenzij 40 x 40 cm in dolžine 18 metrov. Armirano-betonski piloti so zabiti do trdnih tal in nudijo dolgoročno varnost.

Objekti so zgrajeni v kombinaciji klasične opečnate gradnje z armiranobetonskimi konstrukcijami iz najkakovostnejših izolacijskih materialov. Vile so prijazne vsem, ki cenijo naravne materiale in se zavedajo prednosti, ki jih nudi nizkoenergijski objekt.

Vrhunska izolacija namreč zagotavlja dobro zvočno in toplotno izolacijo ter s tem nizke stroške.

Kombinacija klasične gradnje in profesionalnega pristopa arhitektov, ki so v objektih z odličnimi tlorisi predvideli najvišji nivo bivanja, dokazuje, da gre za nadstandardne objekte.
Večstanovanjske vile odlikuje kakovostna klasična gradnja, ki se skupaj z uporabo nadstandardnih materialov prepleta v sodobne nizkoenergijske objekte.

Moderne vile poleg izjemno kakovostnih vgrajenih materialov odlikujejo tudi natančno izvedena gradbena dela, vključno z vsemi strojnimi in elektroinštalacijami.

MODERNA ZUNANJA PODOBA

V sodobni soseski se v lepi mirni okolici nahajajo moderne nizkoenergijske in sodobno zasnovane enote, ki je delo arhitektov Gašper Demšar u.d.i.a in Miha Maček u.d.i.a. priznanega arhitekturnega biroja  DEMŠAR ARHITEKTI.

Fasada Caparol Capatect Dalmatinar Premium z 20 cm izolacije, vrhunskimi fasadnimi ploščami (λ=0,031 W/mK) ter vrhunskim tankoslojnim ometom z granulacijo 2 mm je izjemno kakovostno. Obdelava in oblikovanje fasad ter ostalih elementov bo naselje vizualno povezalo v celoto.

Okolica objektov bo po dokončanju gradnje hortikulturno urejena.

Vgrajena garažna vrata bodo barvno usklajena s fasado s Hörmann horizontalnimi lamelami. Zunanja vrata v shrambo bodo prav tako od znanega proizvajalca Hörmann.
Predvidena je jeklena nadstrešnica za avto, zunanje talne površine pa bodo odete v teraco beton in asfalt v svetlo sivi barvi z vidno teksturo betona.
Tudi zunanja ograja in vrtna vrata z jeklenimi vertikalnimi prečkami bodo v črni mat barvi.

VRHUNSKO IN NADSTANDARDNO STAVBNO POHIŠTVO PRIZNANIH ZNAMK

Objekt poleg nadstandardne izvedbe prepriča z vrhunskimi vgrajenimi materiali in stavbnim pohištvom priznanih znamk.

Alu/les panoramic okna priznanega proizvajalca M SORA so troslojna in nudijo izjemno zvočno in toplotno izolacijo ter prihranek energije. V sklopu oken so predvidene zunanje žaluzije (lamele črne mat barve). Okenski okvirji so tako na zunanji kot notranji strani v črni mat barvi. Prav tako so tudi okenske police HELOPAL SLIDE CONTACT v črni mat barvi in lepo zaključujejo celoto.

Vrata v stanovanje (v črni mat barvi) bodo protipožarna, protivlomna in zvočno izolirana. Na balkonskih ograjah na oknih v nadstropju je uporabljeno kaljeno steklo.

IZJEMNE TERASE IN UREJENE ZUNANJE POVRŠINE

Objekti nudijo veliko prostora za več otroških sob in prijetno ločitev dnevno bivalnih in spalnih prostorov ter so zato primerni tudi za mlade družine. Mirna lokacija v lepem okolju vabi, da se čas preživi tudi na prostem, v to bodo prepričali mirni atriji in čudovite terase. Okoli okroglih odprtin ob drevesih na atriju bo nanesen prodec.

Na vrhnjo teraso, ki nudi izjemno zasebnost in čudovite razglede, se dostopa mimo unikatnih dvižnih steklenih horizontalnih vrat GLASING VISION z belimi obrobami.

Strehe objektov so ravne, armiranobetonske, toplotno ter hidro izolirane. Strehe so krite s prodcem in zaključene z atiko, ki ima pločevinast zaključek v črni mat barvi.

Sodobni dvojčki bodo prepričali vse, ki znajo ceniti zasebnost na elitni lokaciji ter prednosti bivanja v modernem novozgrajenem nizkoenergijskem objektu.

OBJEKTI TVORIJO SODOBNO »MINI SOSESKO«

Z mirne ulice se razkriva pogled na sodobne objekte, ki tvorijo zanimivo celoto v enem najlepših delov Ljubljane. Več arhitekturno skladnih objektov tvori lepo zaključeno celoto, ki bo z omejenim dostopom predstavljala pravo mini sosesko.

Soseska navdušuje tudi mlade družine zaradi urejenega skupnega prostora zaprtega tipa, ki nudi prostor za igranje otrok v lepi okolici z urejenim vrtom ter v družbi vrstnikov.

Objekti vzpostavljajo razpoloženjsko razsežnost bivalnega okolja, ki se z odprtimi zelenimi atriji in urejenimi skupnimi površinami lepo poenotijo z zeleno okolico, ki v bližini nudi dobre povezave do mestnega središča in zelenih površin za rekreacijo.